faqBanner

Menu
A+ A A-

Ποιες είναι οι δυνατότητες πληρωμής;

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:


1. Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA, Mastercard. Η συναλλαγή γίνεται με το ασφαλές διεθνές σύστημα PayPal.

2. Με πιστωτική,χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μέσω τους ασφαλούς συστήματος Epos Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

3. Με κατάθεση μετρητών σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας:

- Piraeus Bank  
IBAN: GR89 0172 2240 0052 2410 0343 057

- Eurobank Αρ. Λογαριασμού: 0026 0183 24 0200734737
ΙΒΑΝ: GR35 0260 1830 0002 4020 0734 737

 Συμπληρώνοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στην εντολή αγοράς και ενημερώνοντας μας τηλεφωνικά στο 2310642830.

Ακόμη μπορείτε να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με Email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

4. Με αντικαταβολή στον απεσταλμένο της εταιρείας courrier κατά την παραλαβή της αποστολής.

5. Με μετρητά στο κατάστημα μας στην Αγίου Νέστορος 40,54632 Θεσσαλονίκη.

Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής των προϊόντων;

Οι αποστολές των εμπορευμάτων, ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, εκτελούνται είτε με εταιρία courier είτε με μεταφορικές εταιρείες.

Κατ' εξαίρεση,οι αποστολές ποδηλάτων πραγματοποιούνται μόνο με μεταφορικές εταιρίες.

Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ' οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη και θα προστίθεται επιπλέον στην αναγραφόμενη τιμή. Σε περιπτώσεις αντικαταβολής θα συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό πληρωτέο ποσό κατά την παράδοση.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει με εταιρεία της επιλογής σας.

Οι τρόποι αποστολής των προϊόντων είναι οι εξής:

1.Με Courrier(Elta Courier)

2.Με μεταφορικές εταιρίες(ποδήλατα,τροχοί)

Αποστολές προς το εξωτερικό δεν πραγματοποιούνται προς το παρόν.

Για τυχόν καθυστερήσεις από μέρους της εταιρίας αποστολής των προϊόντων, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών των προϊόντων;

Η εταιρεία μας εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους, σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει. Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνουν μόνο τα έξοδα άμεσης επιστροφής των προϊόντων, ενώ αν πρόκειται για λάθος της εταιρείας μας τότε επωμιζόμαστε το κόστος αυτό. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προμηθευτή, μαζί με την συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο / κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος στην παραγγελία κλπ.) και να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς κατά την μεταφορά ή κατά την τοποθέτηση/συναρμολόγηση από μέρους σας, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 642830. H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Ποδηλατόραμα, Αγ. Νέστορος 40, Τ.Κ. 54632, Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για προϊόντα που διαθέτει στους πελάτες της τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως ελαττωματικά (σπασμένα, φθαρμένα κλπ.), κακής ποιότητας ή που δεν πληρούν τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην περιγραφή τους. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Σε περίπτωση αντικαταστάσεως και εφόσον είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο προϊόν, ο χρόνος αντικατάστασης του από εμάς γίνεται το ταχύτερο δυνατόν (συνήθως 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες). Σε καμία περίπτωση όμως η εταιρεία μας δεν υποχρεούται στην αντικατάσταση του πωλούμενου προϊόντος όταν αυτό που επιλέξατε δεν είναι τελικά της αρεσκείας σας.

Στην τιμή των ανταλλακτικών,συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση;

Η τιμολόγηση για την τοποθέτηση των ανταλλακτικών,επιβαρύνει επιπλέον τον πελάτη.

Τα ποδήλατα στέλνονται μονταρισμένα ή αμοντάριστα;

Όλα τα ποδήλατα που παραλαμβάνουμε από τους κατασκευαστές,φτάνουν στο κατάστημα μας μέσα σε χαρτοκιβώτια αμοντάριστα.Στη συνέχεια,μοντάρονται στην τελική τους μορφή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.Σε περίπτωση αποστολής ,αποσυναρμολογούνται έτσι ώστε να χρειάζεται η λιγότερη δυνατή προσπάθεια από εσάς.Το ποδήλατο τοποθετείται σε χαρτοκιβώτιο μαζί με όλα τα παρελκόμενα του ποδηλάτου.Ακόμα,τοποθετείται με τέτοιο τρόπο(υλικά προστασίας) έτσι ώστε να φτάσει ασφαλές και αγρατσούνιστο στο προορισμό του.

Η μεταφορά του ποδήλατου πραγματοποιείται από πόρτα σε πόρτα;

Εφόσον έχετε επιλέξει την αποστολή ποδηλάτου στη περιοχή σας,η μεταφορική εταιρεία παραδίδει το ποδήλατο στην εκάστοτε έδρα της.Αν θέλετε να παραλάβατε το ποδήλατο από κάποιο σημείο της επιλογής σας,θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τη μεταφορική.Για αγορές άνω των 160 ευρώ,το κατάστημα μας καλύπτει τα μεταφορικά από την έδρα μας ως την έδρα της μεταφορικής εταιρίας της περιοχής σας.Δεν καλύπτονται τα έξοδα για κάποια επιπλέον μεταφορά του ποδηλάτου.

end faq

Επικοινωνία

Ποδηλατόραμα
Αγίου Νέστορος 40
546 32 Θεσσαλονίκη
2310 642830
http://www.podilatorama.com
info@podilatorama.com

Όλες οι προσφορές στο email σας

Εγγραφείτε στο Newsletter της εταιρείας μας για να μαθαίνεται πρώτοι τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα προϊόντα

Service & Support

    imageedit 5 2800128176

Δωρεάν Μεταφορικά

free shipping 256Δωρεάν αποστολή ποδηλάτων & προϊόντων για αγορές άνω των 160€(εξαιρούνται τα νησιά)

PB blue ENVisaMaster 40x25 newAmexBusinessPrepaid 40x25DinersDiscoverMaestro 40x25 newWebuy 40x25 newver by visa newmasterCard3dSigngetsealPB blue GR

Σύνδεση or Εγγραφή